Willem II-supporters eisen per direct ontslag Van de Looi

6 maart 2018, 15:21

Verschillende supportersgroepen van Willem II eisen het vertrek van Erwin van de Looi. Zij willen dat de trainer en zijn assistenten per direct ontslagen worden. Als protest blijft de Kingside, waar de fanatieke aanhang staat, zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV de eerste vijf minuten leeg.

Al langere tijd heerst er ontevredenheid over Van de Looi. Na de nederlaag tegen sc Heerenveen (2-0) is de maat vol. De supportersgroepen van de huidige nummer vijftien van de Eredivisie hebben maandag met elkaar om tafel gezeten. 'We herkennen Willem II niet meer. Onze club, onze trots dreigt door passanten ter ziele te gaan. Dit laten we niet gebeuren. Gisteren hebben we met elkaar de handen ineen geslagen om tot actie te komen', schrijft de Kingside.

Het uitgebreide statement met de nodige pijnpunten is overhandigd aan Berry van Gool (algemeen directeur van Willem II) en Paul Gerritse (voorzitter Stichtingsbestuur). 'Het woord is nu aan de directie van Willem II! Wanneer de directie het nodige doet en ingrijpt, zullen de supporters de handen ineen slaan en – wederom – massaal het elftal steunen om samen Willem II in de eredivisie te houden.'

Ook andere supporters worden opgeroepen om zaterdag de eerste vijf minuten weg te blijven van de tribunes. Zolang Van de Looi in zijn zadel blijft, bezoekt de fanatieke aanhang ook geen uitwedstrijden meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen