Real Madrid wint ook de return van PSG en is simpel kwartfinalist

6 maart 2018, 22:40   Bijgewerkt: 6 maart 2018, 23:10

Real Madrid heeft zich ten koste van Paris Saint-Germain simpel geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden beslisten ook de return van het tegenvallende duel der Europese grootmachten in hun voordeel. In Parijs werd PSG met 1-2 verslagen. De doelpunten vielen allen na rust en kwamen van Cristiano Ronaldo, Casemiro en Edinson Cavani voor de thuisploeg. 

Vlak voor het rustsignaal deed de thuisploeg nadrukkelijker van zich spreken. Binnen drie minuten waren de Fransen twee keer op exact dezelfde wijze gevaarlijk. Angél Di María en Kylian Mbappé probeerden het beiden, na een aanval over rechts, vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant van het doel, maar Keylor Navas hield beide keren zijn doel schoon. De Costa Ricaan hield zijn ploeg daarmee op een belangrijk moment op de been, iets wat zich na rust nadrukkelijk uitbetaalde.

Tegen de verhouding in kwamen de Fransen twintig minuten voor tijd toch op gelijke hoogte. Uit de kluts kreeg Cavani de bal tegen zich aan en tekende zo voor de gelijkmaker: 1-1. Dat was slechts een pleister op de wonden, want ook na dat doelpunt bleef Real Madrid de bovenliggende partij. Van een clash tussen twee topploegen was woensdagavond amper sprake, de formatie van Zinedine Zidane was veel sterker dan PSG. Casemiro drukte dat tien minuten na het tegendoelpunt ook nog uit in de score: 1-2. De Fransen mochten van geluk spreken dat het daarbij bleef, want Vazquez raakte in de slotfase nog de paal.

Paris Saint-Germain – Real Madrid 1-2

52' Cristiano Ronaldo 0-1, 71' Edinson Cavani 1-1, 80' Casemiro 1-2. Rode kaart: 66' Marco Verratti (Paris Saint-Germain).

Uitslag over twee duels: 2-5.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen