Recordhouder Casillas: "Wilden ander beeld van Porto achterlaten"

6 maart 2018, 23:20

Iker Casillas speelde dinsdagavond vermoedelijk zijn laatste wedstrijd in de Champions League. De recordhouder (168 duels) deed dat op passende wijze, namelijk door de nul te houden terwijl zonder hem in eigen huis met 0-5 werd verloren van Liverpool. De Spanjaard moest meerdere knappe reddingen maken op Engelse bodem.

In het heenduel dat FC Porto dus met 0-5 verloor van The Reds, ging José Sá dusdanig vaak in de fout dat hij zijn basisplaats kwijtraakte. Dus kreeg Casillas, die in de poulefase ook al tweemaal keepte, weer wat extra Europese speelminuten. "Het was een andere wedstrijd dan de eerste. We moesten een ander beeld van de club achterlaten", vond de keeper na het duel op Anfield (0-0). "Het team was goed genoeg om hier een overwinning te behalen."

Het werd echter een doelpuntloze remise en dus gaat de blik op de competitie in Portugal, waar FC Porto koploper is. "Het doel is om kampioen te worden. We maken een goed seizoen door. Dat wilden we ook in de Champions League laten zien...", aldus Casillas, die een aflopend contract heeft in Portugal. In elk geval heeft hij zijn CL-record weer een beetje scherper neergezet. Cristiano Ronaldo (116 optredens) is vooralsnog zijn grootste achtervolger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen