Snelle terugkeer naar FC Groningen lonkt voor Jeltema

20 maart 2018, 10:21

Peter Jeltema keert na een klein jaar mogelijk alweer terug naar FC Groningen. De Groninger is op dit moment bij de KNVB werkzaam als beleidsmedewerker voetbalontwikkeling betaald voetbal, maar een terugkeer naar het noorden lonkt. Jeltema bevestigt dat hij met FC Groningen in gesprek is.

De aanleiding voor het contact tussen Jeltema en de club is een functie die binnenkort vrijkomt. FC Groningen neemt de komende zomer afscheid van hoofd jeugdopleiding Caspar Dekker. "Het klopt dat wij een oriënterend gesprek hebben gevoerd. Ik heb altijd gezegd dat wanneer er een functie van hoofd opleidingen voorbij komt, ik daar heel serieus over ga nadenken en dat ga ik nu ook doen", zegt Jeltema tegenover RTV Noord.

Jeltema was eerder negentien jaar in dienst bij FC Groningen. Veertien van de negentien jaar bekleedde hij de functie van hoofd jeugdopleiding, de laatste jaren was de Groninger manager technische zaken. De huidige manager technische zaken, Ron Jans, bevestigt dat Jeltema één van de kandidaten is om Dekker op te volgen. Binnenkort hopen de Groningers duidelijkheid te kunnen verschaffen over de invulling van de vrijgekomen functie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen