Dolberg mogelijk terug in selectie Ajax, Huntelaar twijfelgeval

30 maart 2018, 18:31   Bijgewerkt: 30 maart 2018, 18:48

Voor Ajax staat zondag de uitwedstrijd met FC Groningen op het programma. Erik ten Hag zag de geblesseerde Kasper Dolberg vrijdag weer aansluiten bij de groepstraining en zegt dat de Deen mogelijk zijn rentree kan maken in de wedstrijdselectie.

Voor de camera van Ajax TV gaat Ten Hag in op de fitheid van zijn selectie richting het duel met Groningen. "We hebben nog een paar twijfelgevallen richting zondag. Klaas-Jan Huntelaar heeft gister en vandaag nog apart getraind van de groep. Ik hoop dat hij zaterdag weer aan kan sluiten. Kasper Dolberg heeft wel weer met de groepstraining meegedaan. We gaan morgen kijken of hij er tegen Groningen bij kan zijn", aldus de trainer.

Voor Ajax breken er nu bijzonder belangrijke weken aan richting het einde van de competitie. "Nu gaat het ook met name om de mentale factor. Als het er echt om gaat dan moet je er ook staan. We moeten er tegen Groningen staan alsof alles op het spel staat. En dat iedere wedstrijd", stelt Ten Hag.

De trainer sprak ook nog over de Ajacieden die de afgelopen week uitvlogen voor interlands. "Justin Kluivert heeft een zeer goede ontwikkeling doorgemaakt en debuteert nu in Oranje. Dat is iets heel groots en daar moet hij van genieten. Maar hij wil ook prijzen winnen dus hij weet dat hij zondag moet uitblinken", zegt Ten Hag, die ook complimenten over had voor Matthijs de Ligt. "Het is mooi om te zien hoe spelers die bij hun club uitblinken dat ook bij het Nederlands elftal kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen