Advocaat: "Waren niet in staat om terug te komen in het duel"

31 maart 2018, 20:51

Dick Advocaat vond de nederlaag die Sparta Rotterdam op bezoek bij PEC Zwolle zaterdagavond leed, al met al terecht. De vroege achterstand dankzij de goal van Youness Mokhtar kwamen de Rotterdammers uiteindelijk niet meer te boven en dat had simpelweg met kwaliteit te maken, oordeelde de ervaren oefenmeester.

"Zwolle heeft veel individuele kwaliteiten, je maakt het jezelf niet makkelijk als je snel achter komt", blikte hij terug tijdens de persconferentie na het met 2-0 verloren duel. Hoewel PEC juist in een mindere periode verkeerde in de Eredivisie, zag Advocaat wel een goede opponent.

"Ondanks de mindere periode van Zwolle lieten ze tegen Feyenoord zien over veel individuele kwaliteiten te beschikken", vond Advocaat. "Je weet dat je altijd nog gelijk kunt maken, maar dan geven we het zelf weg. Eerlijkheidshalve waren wij niet in staat om terug te komen in de wedstrijd."

Dus zat er simpelweg niets meer in dan de terechte nederlaag, die door de overwinning van Roda JC bij Vitesse overigens wel extra hard aankomt. Als FC Twente zondag wint van VVV-Venlo, zijn de Kasteelheren weer hekkensluiter van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen