Van den Brom ziedend: "Blom wacht om dit tegen ons te doen"

7 april 2018, 23:12

John van den Brom was na de 2-3 nederlaag tegen AZ allereerst niet te spreken over de manier waarop zijn ploeg de overwinning zaterdagavond weggaf tegen PSV, maar was ook woedend op arbiter Kevin Blom. De trainer nam geen blad voor de mond als het ging om het optreden van de scheidsrechter van dienst. "Het is een optelsom bij. Blom, die erop wacht om dit tegen ons te doen."

Dat vertelde hij na het bekijken van de beelden, waarop het moment te zien was waarvoor Blom een penalty gaf tegenover FOX Sports. "Een lachwekkende strafschop, die onze vriend Kevin Blom weer eens gaf. En de rode kaart voor Ron Vlaar was ook lachwekkend. Hij raakt hem niet. Maar goed, hier kun je op wachten bij deze scheidsrechter."

De AZ-coach hield zich bepaald niet in, al wilde hij ook de hand in eigen boezem steken. "We staan hier met lege handen, dat heeft niets met hem te maken. We geven zelf PSV de kans om terug in de wedstrijd te komen door bij de 2-1 niet goed te staan en de 2-2 weg te geven... Maar het is wel zuur dat je door zulke beslissingen van iemand op het veld verliest."

En dus werd er weer niet gewonnen van een ploeg uit de traditionele top-drie. Jammer, vond Van den Brom. "We hebben PSV op een goede manier bespeeld. En na de 2-0 dacht ik ook: 'het gaat gebeuren'. Maar we gingen te ver naar achteren spelen, wat ook kwam door PSV, dat wisselde en opportunistischer ging spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen