Seedorf stunt met Deportivo en houdt zicht op Houdini-act

14 april 2018, 22:53

Clarence Seedorf houdt zicht op een Houdini-act met Deportivo la Coruña. Het was lang billenknijpen voor de trainer, maar na negentig minuten stapte Deportivo tegen Athletic Bilbao als winnaar van het veld: 2-3. Door de stunt is het gat tot de veilige zeventiende plaats verkleind tot vijf punten.

Seedorf won vorige week voor de eerste keer. Toen was hekkensluiter Malaga de klos, Athletic was een tegenstander van andere orde. De beide ploegen zorgden voor een meeslepend voetbalgevecht. Adrian Lopez ontstak het vuur met een rake kopbal uit een corner van Lucas Perez. Lopez maakte acht minuten later zijn tweede. Dit was de verdienste van een sterke eerste helft van Deportivo.

Maar na rust wankelde Depor. De thuisploeg maakte razendsnel de aansluitingstreffer. Raul Garcia scoorde en zag tot opluchting van Seedorf en co later de gelijkmaker afgekeurd worden. Deportivo liet zich aanvankelijk niet gek maken. Borja Valle tikte binnen en had de degradatiekandidaat weer een comfortabele voorsprong: 1-3

De zorgen namen opnieuw toe met de 3-2 van Markel Susaeta. Deportivo zat de laatste twintig minuten in een wurggreep. De gelijkmaker hing in de lucht, maar Seedorf zag zijn ploeg goed weg komen.

Met nog zes wedstrijden moet Deportivo nog wel een gat van vijf punten goed maken op Levante, dat zondag op bezoek gaat bij Atlético Madrid. Seedorf en zijn spelers gaan dinsdag op bezoek bij Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen