West Bromwich grijpt laatste kans, problemen Swansea

5 mei 2018, 17:50   Bijgewerkt: 5 mei 2018, 18:00

West Bromwich Albion heeft ternauwernood de laatste strohalm gegrepen om degradatie uit de Premier League te voorkomen. Diep in de extra tijd werd een 1-0 zege geboekt op Tottenham Hotspur. Swansea City verloor van AFC Bournemouth en is dus nog niet veilig.

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 1-0

West Bromwich Albion heeft de allerlaatste kans om in de Premier League te blijven gegrepen. De thuisploeg wist dat het de lastige opdracht had om drie punten te pakken tegen Tottenham Hotspur. Lange tijd leek West Bromwich daar niet in te gaan slagen. Met negentig minuten op de klok stond het namelijk nog altijd 0-0 en een punt was niet genoeg om degradatie te voorkomen.

Diep in blessuretijd was het alsnog raak voor West Bromwich. Jake Livermore maakte de 1-0 en zorgt er zo voor dat West Bromwich in de laatste speelronde tegen Crystal Palace nog een kans krijgt op handhaving op het hoogste niveau. Nummer zeventien Swansea City heeft twee punten minder, maar wel een wedstrijd minder gespeeld. Tottenham blijft op plek vier staan met 71 punten, wint Chelsea zondag van Liverpool dan verkleint de nummer vijf het gat tot twee punten. Zo ligt de strijd om het CL-ticket weer een beetje open.

AFC Bournemouth - Swansea City 1-0

Ook Swansea City moet in de laatste speelronde nog aan de bank. Door de 1-0 nederlaag tegen AFC Bournemouth is de club nog niet veilig. Nummer achttien Southampton kan namelijk bij winst op Everton de veilige zeventiende plek overnemen. Ryan Fraser maakte in de 37ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd voor Bournemouth, dat de twaalfde plek bezet.

Overige uitslagen:

Leicester City - West Ham United 0-2

Watford - Newcastle United 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen