Milan zet stap richting EL, Hellas Verona degradeert

5 mei 2018, 19:50   Bijgewerkt: 5 mei 2018, 20:09

AC Milan mag hoop blijven houden op Europees voetbal komend seizoen. In eigen huis werd er met 4-1 van Hellas Verona gewonnen. Hellas Verona degradeert door de nederlaag naar de Serie B, met nog twee wedstrijden te gaan is de veilige zeventiende plek buiten bereik voor de club.

Milan begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Hellas Verona en na elf minuten zette Hakan Çalhanoglu zijn ploeg al op een 1-0 voorsprong. Nog voor rust verdubbelde Patrick Cutrone de score waardoor Milan bij rust op een comfortabele 2-0 voorsprong stond. Ook in de tweede helft ging de thuisploeg verder met scoren. Met 49 op de klok maakte Ignazio Abate de derde Milanese treffer.

Hellas Verona deed vijf minuten voor tijd nog iets terug via Seung-Woo Lee, maar die opleving kwam te laat. In de slotfase werd de marge ook al snel weer drie. Fabio Borini bepaalde de einstand op 4-1. Milan komt daardoor weer op de zesde plek te staan, die rechtgeeft op de Europa League-voorronde aan het einde van het seizoen. Nummer zeven Atalanta heeft twee punten minder, maar komt zondag nog wel in actie tegen Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen