Sporting Portugal wil niet zomaar meewerken aan vertrek Dost

12 juni 2018, 08:10

Bas Dost wil vertrekken bij Sporting Portugal, maar voorzitter Bruno de Carvalho is niet van plan zomaar mee te werken. Dost en zijn collega's William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Fernandes, Rui Patricio en Daniel Podence willen dat de crisisclub hun doorlopende contract ontbindt.

Sporting zit in een zware crisis. De Carvalho zette de achterban op tegen de eigen spelers, nadat de Portugezen in de kwartfinale van de Europa League verloren bij Atlético Madrid. De preses wilde aanvankelijk negentien spelers massaal schorsen. Later volgde de aanval van hooligans op Dost en zijn teamgenoten.

Voor hen is de maat nu vol, tot onbegrip van de voorzitter. "Het argument is zo zwak", zegt De Carvalho op de website van Sporting Portugal. "Het is een situatie van chantage, smaad en laster. Het is een briljante schaakbeweging, maar ik kan verzekeren dat dit niet gaat helpen. Als het bestuur het probleem is, is een brief van deze zes spelers voldoende om af te treden. Maar als we nieuwe verkiezingen winnen, gaan we op dezelfde voet verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen