'Ajax hoort al tijdje niets van Roma; Italianen en Ziyech akkoord'

25 juni 2018, 07:30

Hakim Ziyech moet na Justin Kluivert de volgende Ajacied worden die deze zomer naar AS Roma verkast, maar er zit de laatste tijd weinig schot in de zaak. Volgens De Telegraaf hebben Ziyech en Roma enkele weken geleden een akkoord bereikt over een vijfjarig contract en is daarna een eerste officiële bod uitgebracht. Ajax heeft een tegenvoorstel gedaan, maar daar hebben de Romeinen nog niet op geantwoord.

Het is dus al een tijdje stil aan Italiaanse zijde. Een kink in de kabel? Dat is niet helemaal uit te sluiten. In Italiaanse media verscheen het afgelopen weekend het bericht dat niet Ziyech, maar Javier Pastore van Paris Saint-Germain het Romeinse middenveld moet komen versterken. Haakt AS Roma af voor Ziyech, dan heeft de Marokkaanse middenvelder nog veel keuze. De Ajacied wordt in verband gebracht met Olympique Lyon, Borussia Dortmund en Benfica.

Ajax lijkt Ziyech deze zomer hoe dan ook kwijt te raken aan een Europese (sub)topper. De Amsterdammers willen daarop inspelen door Dusan Tadic bij Southampton weg te halen. De Servische aanvallende middenvelder zou al een akkoord hebben bereikt met Ajax. Mochten er geen gekke dingen gebeuren, dan is het een kwestie van tijd tot de transfer officieel wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen