Ajax en Blind werken aan sensationele terugkeer

2 juli 2018, 07:39   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 09:05

Daley Blind moet na Dusan Tadic de volgende routinier worden in het elftal van Ajax. De multifunctionele voetballer heeft aangegeven na vier seizoen maar al te graag terug te keren bij de club waar hij zijn officiële loopbaan begon. De Amsterdammers staan meer dan open voor de terugkeer van Blind en kijken naar de opties om de tweede speler in korte tijd op te halen uit de Premier League.

Dat schrijft De Telegraaf. Na vier jaar voetballen in de Premier League, waarvan het laatste jaar vooral als reserve- en wisselspeler, wil de verdediger annex middenvelder graag terugkeren bij Ajax. Daarvoor moet er wel een transfersom op tafel: Manchester United-manager José Mourinho wil graag van Blind af, maar lichtte wel zijn optie in het aflopende contract om nog een vergoeding te ontvangen voor hem deze zomer.

Blind wil graag een basisplaats bij Ajax, zodat hij in beeld blijft bij het Nederlands elftal. Ook ziet hij veel potentie in de hudige spelersgroep en heeft hij, onder meer via zijn vader, die momenteel in de Raad van Commissarissen zit, een bijzondere band met Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen