Feyenoord neemt na 21 jaar afscheid van trainer Gösgens

5 juli 2018, 16:20

Jan Gösgens is met ingang van het nieuwe seizoen niet meer werkzaam bij Feyenoord. De club neemt na een dienstverband van 21 jaar afscheid van de jeugdtrainer. De 51-jarige Gösgens was de afgelopen seizoen werkzaam als trainer van Feyenoord Onder 18.

Na zijn actieve loopbaan als speler ging Gösgens aan de slag in de jeugdopleiding van de Rotterdamse club. "Feyenoord betekent voor mij 21 fantastische jaren met fijne collega's, van wie een aantal goede vrienden is geworden. Het werken in Afrika, het vijfvoudig winnen van de titel voor beste jeugdopleiding en natuurlijk het opleiden van spelers als Robin van Persie, Kamohelo Mokotjo en Sven van Beek zie ik als persoonlijke hoogtepunten", aldus de jeugdtrainer.

Gösgens trainde de afgelopen 21 jaar bijna elke leeftijdscategorie boven de 15 jaar. Technisch directeur Martin van Geel is de jeugdtrainer dankbaar. "Jan heeft altijd met professionaliteit én met plezier zijn spelers beter gemaakt en hen geholpen in hun ontwikkeling. We wensen hem dan ook alle succes toe bij een nieuwe uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen