Vitesse heeft met Gong achtste zomeraanwinst binnen

5 juli 2018, 20:21

Vitesse heeft zich wederom slagvaardig getoond op de transfermarkt. De club uit Arnhem maakt donderdagavond de komst van Hilary Gong bekend. De negentienjarige aanvaller wordt overgenomen van AS Trencin en tekent een contract voor vier seizoenen bij de Eredivisionist.

"Het verhaal van Vitesse sprak mij erg aan", vertelt Gong op de website van zijn nieuwe club. "Ze hebben mij vaak bekeken en wisten precies waar mijn kwaliteiten liggen. De Eredivisie staat bekend als een competitie waarin jonge speler volop de kansen krijgen. Ik hoop mij snel aan te passen aan de nieuwe omgeving om vervolgens de ware Hilary Gong te laten zien."

Sinds zijn debuut in april 2017 is het snel gegaan met Gong, die het afgelopen seizoen in 38 officiële wedstrijden twaalf goals maakte en twaalf assists gaf. "Hilary is een razendsnelle buitenspeler die op beide flanken kan spelen. We hadden hem al langer op onze radar staan. Hij heeft heel veel potentie. En ondanks dat hij nog jong is, heeft hij het heel goed gedaan bij AS Trencin. Ondanks interesse van een hoop andere clubs heeft Hilary bewust voor Vitesse gekozen", aldus een trotse technisch directeur Marc van Hintum.

Gong is de achtste speler die deze zomer naar Vitesse verkast. Eerder volgden Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou, Max Clark, Jake Clarke-Salter, Matus Bero en Danilho Doekhie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen