Gisteren gemist: Feyenoord heeft beet, ADO blameert zich

10 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 9 juli 2018, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 9 juli.

FC Barcelona maakt melding van komst toptalent Arthur

FC Barcelona heeft Arthur binnen. De 21-jarige middenvelder wordt voor een bedrag van 31 miljoen euro overgenomen van Gremio. Door variabelen kan de transfersom met nog eens negen miljoen euro oplopen. Arthur tekent in Spanje een contract tot de zomer van 2024.

Blamage voor ADO, Vitesse onderuit tegen Shakhtar

ADO Den Haag heeft zich maandag in een oefenduel met derdedivisionist Goes geblameerd. De Eredivisionist ging in Zeeland met 2-1 onderuit tegen de amateurclub. Vitesse verloor ook, maar speelde tegen een tegenstander van formaat: Shakhtar Donetsk. Dat duel eindigde in 1-4.

El Ahmadi verlaat Feyenoord en tekent bij Al Ittihad

Karim El Ahmadi verlaat Feyenoord en gaat in de slag in het Midden-Oosten. De 33-jarige middenvelder heeft zoals verwacht een contract getekend bij Al Ittihad. De Saudische club heeft El Ahmadi voor de komende twee jaar vastgelegd.

De Jong vervolgt carrière in Midden-Oosten bij Al-Ahli

Nigel de Jong vervolgt zijn loopbaan in het Midden-Oosten. De 33-jarige middenvelder gaat aan de slag bij Al-Ahli. De Qatarese club wordt de achtste werkgever van de 81-voudig Oranje-international.

Feyenoord strikt Colombiaanse buitenspeler Sinisterra

Feyenoord gaat in zee met Luis Sinisterra. De Rotterdammers nemen de negentienjarige Colombiaan over van Once Caldas. Als alle details zijn afgewikkeld, tekent de jonge buitenspeler een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog twee jaar.

Lees ook: WK-dagboek 26: exit Kroatische scout en Russische 'doping'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen