'Willem II roept hulp advocatenkantoor in om conflict op te lossen'

11 juli 2018, 22:17

Een advocatenkantoor moet het conflict bij Willem II oplossen. De bemiddeling tussen de Raad van Commissarissen en het stichtingsbestuur start half september, zo meldt het Brabants Dagblad woensdagavond. Beide partijen spraken af tot die tijd geen mededelingen te doen over de inhoud van het conflict.

Dit heeft volgens het BD weer voor onvrede gezorgd bij de clubraad van Willem II, waarin mensen uit alle geledingen van de club zitting hebben. Zij willen juist bijgepraat worden. De leden van de clubraad kreeg vorige week een brief, die meldde dat er sprake was van een vertrouwensbreuk tussen de RvC en het stichtingsbestuur. Een bijeenkomst werd ook afgeblazen met als reden lopende processen niet te verstoren.

Naar verluidt heeft de RvC een gebrek aan vertrouwen in algemeen directeur Berry van Gool. In [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335324/willem-ii-geen-sprake-van-een-ernstige-vertrouwensbreuk/,_blank,een gezamenlijk statement] van de RvC en het Stichtingsbestuur werd 'de oppositie' tegen Van Gool ontkend. In diezelfde verklaring spraken beide partijen ook het vertrouwen uit dat na de vakantieperiode de verschillen van inzicht opgelost zullen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen