Gisteren gemist: Twente voorlopig gered, blessures Ajax

18 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 17 juli.

Heracles zet Darri uit selectie vanwege vertrekwens

Brahim Darri is uit de selectie van Heracles Almelo gezet, zo meldt de club dinsdag via de officiële kanalen. De aanvaller heeft te kennen gegeven dat hij wil vertrekken bij de club en zal daarom niet meer meetrainen. Het is voor de tweede keer dat Darri uit de selectie wordt gezet.

Transfervrije Mokhtar zet loopbaan voort in Turkije

Youness Mokhtar gaat komend seizoen in Turkije speler. De aanvaller, die na afgelopen seizoen transfervrij vertrok bij PEC Zwolle, vertrekt naar Ankaragücü. Hij zet zijn handtekenig onder een driejarig contract bij de club uit de Turkse hoofdstad.

Ten Hag beschikt niet over fitte selectie: drietal traint apart

Erik ten Hag kan tijdens het trainingskamp van Ajax in Engeland niet over een geheel fitte selectie beschikken. Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Siem de Jong trainden dinsdag namelijk apart van de groep. Hoe lang dat zal duren, is niet bekend.

Blind is weer thuis: "Heb de keuze met mijn hart gemaakt"

Daley Blind keerde maandag weer terug bij Ajax en stond dinsdag al voor de eerste keer op het trainingsveld tijdens het trainingskamp van de Amsterdammers in Engeland. De verdediger annex middenvelder is blij om weer terug te zijn en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Gemeente Enschede en FC Twente bereiken akkoord over financieel herstelplan

Zeer goed nieuws voor FC Twente. De gemeente Enschede is namelijk akkoord gegaan met het financiële herstelplan. Daardoor is een faillissement van de de Tukkers voor de komende twee seizoenen in ieder geval afgewend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen