Ajax begint oefenpot met De Jong en De Ligt in defensie

19 juli 2018, 14:25

Ajax begint over een dik half uur (15.00 uur Nederlandse tijd) aan een oefenwedstrijd tegen het Engelse Wolverhampton Wanderes. Erik ten Hag kiest voor Frenkie de Jong en captain Matthijs de Ligt in de verdediging, terwijl ook jongkies als Noa Lang en Carel Eiting vanaf de aftrap beginnen en Daley Blind op de bank plaatsneemt. Opvallend: De Jong wordt wederom in de verdediging geposteerd, terwijl hij eerder aangaf liever op het middenveld te spelen.

Ten Hag heeft wat kopzorgen, want een handvol spelers zijn nog niet fit. Dusan Tadic sluit pas na het trainingskamp in Engeland aan, terwijl Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Siem de Jong deze week apart trainden. Volgende week wachten de Champions League-wedstrijden met Sturm Graz, dus veel tijd om te puzzelen heeft Ten Hag niet. 

Later woensdagavond speelt Ajax met hoogstwaarschijnlijk een heel ander basiselftal tegen Walsall. Die oefenwedstrijd begint om 20.45. De meeste verwachte basisspelers voor de voorronde van het miljardenbal, komen in dit duel in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen