Overzicht: deze CL-Nederlanders spelen vanavond

1 augustus 2018 – Alle Nederlandse ogen zullen natuurlijk vooral gericht zijn op Ajax, dat het vanavond opneemt tegen Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League. Toch zijn er nog een aantal onderbelichte landgenoten die ook op de drempel van de derde voorronde van het miljardenbal staan. Een overzicht:

Overzicht: deze CL-Nederlanders spelen vanavond

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Ricky van Wolfswinkel – FC Basel
De Zwitsers verloren hun eerste duel met 2-1 op bezoek bij het Griekse PAOK Saloniki. 'Een nederlaag met perspectief', heet zoiets in voetbaljargon. Ricky van Wolfswinkel begint hoogstwaarschijnlijk op de Zwitserse bank. Bij PAOK staat ook een landgenoot onder contract: Diego Biseswar. De vleugelspeler is alleen niet fit genoeg en blijft daarom in Griekenland om aan zijn fitheid te werken. 

Lorenzo Ebecilio – Rode Ster Belgrado
Rode Ster Belgrado staat al met anderhalf been in de derde voorronde. De club van Lorenzo Ebecilio won de heenwedstrijd tegen het Litouwse Suduva Marijampole vorige week met 0-3. Ebecilio scoorde voor de Serviërs, die hem deze zomer overnamen van het Cypriotische Apoel Nicosia.

Rini Coolen – Rosenborg
Bij het Noorse Rosenborg is Rini Coolen momenteel de interim-trainer. Hij staat voor een bijzonder lastige opgave, want zijn ploeg verloor de heenwedstrijd met 3-1 van de Schotse topclub Celtic. Wie weet zit er in eigen huis een stunt in voor Coolen en co.

Virgil Misidjan en Jody Lukoki - Ludogorest
De Hongaren speelden vorige week doelpuntloos gelijk tegen Videoton. Virgil Misidjan was bij Ludogorets basisklant, maar maakte de wedstrijd niet af. Jody Lukoki (ex-Ajax en PEC)  was zijn vervanger.

Reacties

Ajax

gerelateerd