Van Persie krijgt aanvoerdersband: "Vind dit echt heel wat"

2 augustus 2018, 08:29   Bijgewerkt: 2 augustus 2018, 10:41

Robin van Persie is zeer blij met het feit dat hij Karim El Ahmadi opvolgt als aanvoerder van Feyenoord. De gelouterde spits van de Rotterdammers ziet het min of meer als een cirkel die rond is.

Woensdag werd de spits benoemd als nieuwe aanvoerder. "Ik vind het echt heel wat omdat ik als 12-jarig jongetje bij Feyenoord ben ingestapt en nu, aan het einde van mijn carrière, de band krijg van mijn club. Het is voor mij de icing on the cake, omdat ik hier een verleden heb. Ik heb de hele jeugdopleiding hier doorlopen, maakte snel een mooie transfer naar Engeland en dan kom je na zoveel jaar terug en krijg je die band. Dat is echt top", is hij blij in De Telegraaf.

Van Persie wist enkele weken geleden nog niet dat hij de nieuwe aanvoerder zou worden. "Nee, het was niet voorgekookt of zo. Totdat Gio mij drie weken terug vertelde dat hij het overwoog, had ik er niet over nagedacht. Toen hij het aankaartte begon het pas te leven en begon ik er ook een gevoel bij te krijgen. Ik liet hem weten dat ik het een eer zou vinden. Woensdagmorgen kwam hij met het nieuws. En werd bekend dat Jordy Clasie de tweede aanvoerder is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen