Cocu hoopt op heksenketel: "Opdracht is in ieder geval duidelijk"

13 augustus 2018, 21:20

Philip Cocu staat dinsdagavond met zijn Fenerbahçe voor een moeilijke klus in de derde voorronde van de Champions League. De Turken moeten in eigen huis een 1-0 achterstand goed maken tegen Benfica en de Nederlandse coach hoopt daarbij op steun van het publiek. "

Tijdens de persconferentie van maandag beweert Cocu dat de twee teams gelijkwaardig zijn. "Het zal worden beslist op details en hopelijk vallen die in ons voordeel uit." De eerste competitiewedstrijd werd zaterdag van Bursaspor gewonnen en dat stemt Cocu tevreden. Hij bedankt het publiek voor de steun. "De sfeer in het stadion was geweldig en ik hoop dat de fans tegen Benfica voor hetzelfde kunnen zorgen"

In Portugal bleek Benfica met 1-0 te sterk en had Cocu met zijn ploeg tegen een grotere nederlaag aan kunnen lopen als de Portugezen niet zo veel kansen onbenut lieten. Toch straalt de Nederlander vertrouwen uit. "Als Benfica aanvallend zal gaan spelen, dan zullen we ruimte krijgen achter de defensie. Kiest Benfica ervoor om verdedigend te spelen, dan zullen we een beroep moeten doen op onze creativiteit om iets te creëren. Onze opdracht is in ieder geval duidelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen