Slutsky baalt: "Het hangt echt van die scheidsrechtersfout af"

16 augustus 2018, 23:48

Leonid Slutsky sluit zich aan bij zijn aanvoerder Maikel van der Werff. Ook de Russische coach vindt dat de Duitse arbiter donderdagavond een cruciale rol heeft gespeeld bij de uitschakeling van Vitesse in Europa.

Vitesse verloor vanavond met 1-0 van FC Basel. Jake Clarke-Salter kreeg al vroeg in de wedstrijd een wel heel makkelijk gegeven rode kaart. "Het hangt vandaag echt van die scheidsrechtersfout af. Het is een grote fout een verkeerde beslissing. Ik ben daar boos over", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "De Europa League is namelijk een serieuze competitie en het is een belangrijke wedstrijd. Het was een makkelijk moment om te zien en de scheidsrechter stond er heel dicht op. Ik weet niet waarom hij rood gaf, maar hij beslist onze toekomst in Europa."

De coach is desondanks niet ontevreden over zijn ploeg. "Dit was een serieuze test voor ons. We hadden in de heenwedstrijd een hoop kansen en zijn vandaag ook niet echt gebroken. Het is dus kin omhoog nu. Zondag moeten we al onze boosheid maar in de wedstrijd gooien", doelt hij op de ontmoeting met sc Heerenveen.

Lees ookVan der Werff spreekt duidelijke taal: "We zijn gewoon genaaid"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen