Peterson wil bij Heracles blijven ondanks interesse

20 augustus 2018, 08:20

Heracles Almelo is uitstekend aan het seizoen begonnen, toch zullen ze vooral blij zijn als de maand augustus voorbij is. Er is namelijk interesse voor meerdere spelers van de Eredivisionist. Onder andere uitblinker Kristoffer Peterson, die sowieso al meerdere seizoenen goed presteert, staat in de belangstelling. Vooralsnog wil hij overigenis niet vertrekken.

"Ik wil ook graag blijven. Voor ik bij Heracles kwam, was mijn spel wisselvallig, met veel ups en downs. Dat is er uit. De 'Kris' van nu is professioneel en laat zich niet meer afleiden door andere dingen. Vorig seizoen heb ik veel met een mental coach gesproken", vertelt hij tegenover TC/Tubantia. Meer dan eerste interesse is er overigens nog niet. "Er is niets concreet en er ligt geen bod."

Peteron heeft het dus uitstekend naar zijn zin bij Heracles, mede omdat concurrent Brahim Darri naar NEC is vertrokken. Die kon namelijk ook als rechtsbuiten spelen. "In mijn hoofd was Brahim af en toe zeker een probleempje. Hij is een goede speler, terwijl ik er zelf wilde staan. De mental coach zei: 'Maak je niet druk om anderen en zoek het alleen bij jezelf'. Daar had hij gelijk in."

{image[324069][right-half][]}Vermeij

Eerder deze week was er Italiaanse intersse voor Dario van den Buijs, maar ook hij besloot (voorlopig) in Almelo te blijven. Of dat ook geldt voor Vincent Vermeij is onduidelijk. Volgens TC/Tubantia wil de aanvaller nietper se weg, maar wel aan spelen toekomen. Adrian Dalmau geniet de voorkeur in de spits, dus dat is lastig. Wel is een eerste bod van ADO Den Haag afgewezen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen