Unnerstall helpt PSV nét niet: "Ik doe mijn werk voor VVV"

20 augustus 2018, 09:25

Hij was zaterdagavond de beste man in De Koel, maar VVV-Venlo-doelman Lars Unnerstall slaagde er niet in om de nul te houden tegen Ajax. De Duitser werd vlak voor tijd vanaf elf meter verschalkt, waardoor de Limburgers met 0-1 verloren. Bijna was het de Duitser gelukt om PSV, de club die hem dit seizoen verhuurt aan VVV, een handje te helpen.

"Ik ben hier om punten te pakken voor VVV. Pas volgend seizoen hoop ik onder de lat te staan bij PSV", reageert Unnerstall in gesprek met De Telegraaf. "Maar in de voetballerij is alles mogelijk. Ik heb een contract voor drie jaar ondertekend. Dat ik meteen weer verhuurd ben aan VVV is de beste oplossing voor alle partijen. Voor PSV, VVV en mij."

PSV haalde Unnerstall deze zomer transfervrij naar Eindhoven. "PSV toonde al vrij snel interesse. Ik ben gehaald door Cocu. Met Mark van Bommel heb ik nog niet gesproken. Ik ben momenteel ook niet met PSV bezig. Natuurlijk volg ik ze wel, maar ik doe mijn werk voor VVV. PSV heeft momenteel een goede doelman in Jeroen Zoet."

Hoewel Unnerstall een ijzersterke wedstrijd speelde, baalt hij van de 0-1 uitslag. "Het enige positieve uit deze wedstrijd is dat de beste ploeg van Nederland een strafschop nodig had om ons te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen