Janssen geopereerd aan voet, kans op transfer slinkt

21 augustus 2018, 16:22   Bijgewerkt: 21 augustus 2018, 16:45

Vincent Janssen staat voorlopig nog noodgedwongen aan de kant bij Tottenham Hotspur. De spits heeft een kleine operatie ondergaan aan zijn voet. Hoelang hij uit de roulatie ligt, is onbekend. Wel zal het in elk geval geen positieve invloed hebben op zijn transferwens.

Janssen kwam deze zomer weer terug naar Tottenham Hotspur na zijn tijdelijke verblijf bij Fenerbahçe. Hij raakte in Turkije ook al geblesseerd aan zijn voet, waardoor hij nauwelijks belangrijk kon zijn voor de Turkse grootmacht. In London is de kans op speeltijd voor hem nog steeds nihil, aangezien Harry Kane - de topscorer van het afgelopen wereldkampioenschap in Rusland - zijn concurrent is. Wat er nu met Janssen gaat gebeuren, is nog onduidelijk.

Een transfer behoort nog steeds tot de mogelijkheden, maar door zijn nieuwe kwetsuur is het afwachten hoe happig andere clubs nog zijn om de spits binnen te halen. Het Fenerbahçe van landgenoot Phillip Cocu heeft eerder deze zomer geprobeerd Janssen terug te halen, dat was tot dusver zonder succes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen