Ajax mét Neres naar Kiev voor cruciale play-offwedstrijd

27 augustus 2018, 10:10

David Neres behoort tot de 21-koppige selectie die maandag met Ajax afreist naar Kiev. Daar spelen de Amsterdammers dinsdagavond de returnwedstrijd in de play-offs voor deelname aan de Champions League. Neres liep onlangs een hamstringblessure op, maar is op tijd hersteld om Ajax in de cruciale wedstrijd te helpen.

De Braziliaanse buitenspeler raakte in de tweede speelronde tegen VVV-Venlo geblesseerd. Na een klein halfuur spelen liet de aanvaller zich wisselen. Neres miste vervolgens het thuisduel met Dinamo Kiev (3-1 winst) en de competitiewedstrijd tegen FC Emmen (5-0 winst). Onbekend is of Neres in Oekraïne direct terugkeert in het basisteam.

Tegenover de aanwezigheid van Neres staat wel de afwezigheid van Nicolas Tagliafico. De Argentijnse linksback kreeg in de heenwedstrijd tegen Dinamo Kiev een gele kaart en is daardoor geschorst voor de return.

De volledige selectie

André Onana, Kostas Lamprou, Benjamin van Leer, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Max Wöber, Daley Blind, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schöne, Donny van de Beek, Carel Eiting, Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres, Zakaria Labyad, Klaas-Jan Huntelaar, Dennis Johnsen, Kaj Sierhuis, Dani de Wit, Mitchel Bakker

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen