Driemaal geen scheepsrecht voor MVV tijdens transferperiode

7 september 2018, 13:53

MVV slaagde er in de zomerse transferperiode niet in om een gewenste spelmaker aan de selectie toe te voegen. De Eerste Divisie-club was tot drie keer toe echter wel heel dicht bij het aantrekken van een middenvelder. Paul Penders, directeur van Limburgers, legt uit waarom MVV keer op keer misgreep.

In een wekelijkse column blikt Penders terug op de laatste dagen van de transferwindow. Huseyin Dogan was MVV's eerste keus. "Helaas koos hij ervoor om zijn eenjarig contract bij TOP uit te dienen", vertelt Penders, die snel doorschakelde. Optie twee was een spelmaker van een Eredivisie-club. "Op donderdagavond waren makelaar en club akkoord, maar vrijdag liet de speler ons weten toch  voor zijn kans in de Eredivisie te willen vechten."

MVV had echter nog een ijzer in het vuur: Emir Bijelic. "Emir zou op amateurbasis aansluiten. Ook met hem was alles geregeld, maar ook Emir haakte - om persoonlijke redenen -  alsnog af. Daarom blijven we speuren op de markt van transfervrije spelers", aldus de directeur. Op dit moment is de Duitse middenvelder Julian Büscher op proef in Maastricht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen