Rüdiger waarschuwt Oranje: "Mbappé is echt dodelijk"

8 september 2018, 12:33

Het Nederlands elftal heeft zondag de zware taak om wereldkampioen Frankrijk af te stoppen. Volgens Antonio Rüdiger, die met Duitsland donderdag tegen de Fransen speelde, is het vooral oppassen voor Kylian Mbappé.

Duitsland tegen Frankrijk eindigde in 0-0, maar dat had ook anders kunnen zijn. Mbappé had het op zijn heupen en stichtte veel gevaar voor het Duitse doel. "Hij is écht goed", oordeelt Rüdiger in De Telegraaf. "Voor mij is Lionel Messi de beste speler ter wereld, daarna komt Eden Hazard en meteen daarachter Mbappé. Wat het zo lastig maakt om tegen hem te spelen, is dat hij zo ongelofelijk snel is. Daarmee maakt hij echt het verschil. En dan heb je nog zijn behendigheid, zijn bewegingen, hij is echt dodelijk."

Oranje zal hem gezamenlijk moeten afstoppen, denkt de Duitser. "Wat ik voor advies heb voor de Nederlandse verdedigers? Speel als een team. Je kunt het niet alleen. Alleen als collectief kun je hem afstoppen. Als je het toch alleen denkt te kunnen, wens ik je veel succes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen