Neres over interesse van Dortmund: "Streelde mijn ego"

19 september 2018, 11:03

David Neres is nog altijd speler van Ajax, maar werd vorig seizoen nadrukkelijk in verband gebracht met Borussia Dortmund. De Duitse club was bereid om 33 miljoen euro voor hem te betalen, maar daar ging Ajax niet meer akkoord. Uiteraard heeft de Braziliaan dat meegekregen.

Tegenover De Telegraaf reageert Neres op de link met Dortmund. "Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben."

Dit seizoen hoopt hij met Ajax te schitteren in de Champions League. Hij is blij met ploeggenoten als Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Frenkie de Jong. "Het zijn geweldige spelers en we kunnen elkaar goed vinden. Als we ons samenspel nog verder kunnen perfectioneren, worden we nog moeilijker af te stoppen door tegenstanders", denkt Neres.

De Braziliaan neemt het met Ajax woensdag op tegen AEK Athene. "Het is duidelijk dat we er de eerste wedstrijd moeten staan. Als we deze winnen, heeft dat een positief effect op het verdere verloop van de groep. Drie punten zullen het vertrouwen geven dat we nodig hebben."

Lees ook: De Ligt over Neres: "Speler die je niet vaak in Nederland ziet"

Pakt Ajax de eerste Champions League-punten? Pak nu een free bet van 50 euro en profiteer mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen