Hazard twijfelt tussen verlengen of vertrek naar Real

8 oktober 2018, 18:49   Bijgewerkt: 8 oktober 2018, 19:15

Eden Hazard is momenteel misschien wel de beste speler van de Premier League. De aanvaller van Chelsea is goud waard voor de medekoploper in Engeland, maar schemert met een vertrek naar zijn droomclub Real Madrid. "Het ene moment wil ik blijven, maar soms sta ik op en denk ik het dat tijd is voor iets nieuws."

Hazard heeft eerder al aangegeven dat Real Madrid zijn droomclub is. Daar maakte hij na de pot tegen Southampton ook geen geheim van. "Real is de beste club ter wereld. Ik wil daar niet over liegen. Ik droom al van de club sinds ik een kind ben."

Na afloop van de wedstrijd, waar de Belg scoorde en een assist gaf, gaf Hazard aan dat hij twijfelt over een nieuwe verbintenis in Londen. "Het ene moment wil ik blijven", vertelt hij tegen Engelse media. "Maar soms sta ik op en denk ik het dat tijd is voor iets nieuws."

Een andere optie is 'gewoon' het contract bij Chelsea verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2020. Hij weegt de opties duidelijk tegen elkaar af. "Er wacht mij een moeilijke beslissing. Het gaat over mijn toekomst. Ik wil kijken wat goed is voor mij, maar ook voor Chelsea. Ik heb veel te danken aan de club. Ik wil niet zeggen nu dat ik zal bijtekenen, om dan later te vertellen dat ik vertrek."

Met dank aan Hazard is Chelsea op dit moment samen met Liverpool en Manchester City koploper. De Rode Duivel maakte er dit seizoen al acht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen