'NAC Breda heeft technisch hart rond: presentatie volgt'

26 oktober 2018, 07:46

NAC Breda heeft het nieuwe technische plaatje rond: hoofdcoach Mitchell van der Gaag, Tim Gilissen en Pierre van Hooijdonk gaan zitting nemen in het nieuwe technische hart van de Eredivisionist. Als de laatste gesprekken geen grote problemen opleveren, wordt het trio komende week al gepresenteerd.

Dat schrijft BN/De Stem. Door het vertrek van technisch directeur Hans Smulders moest die positie opnieuw worden ingevuld. Dat wordt echter niet gedaan middels dit nieuwe trio, maar zij gaan wel met de nog aan te stellen man samenwerken. Van der Gaag staat ondanks de tegenvallende resultaten van De Parel van het Zuiden niet ter discussie, wat deze aanstaande aanstelling nogmaals bevestigt.

Van Hooijdonk gaat als klankbord dienen voor de nog aan te stellen technisch manager, maar hij gaat niet de directe opvolger worden van Smulders. Tim Gilissen, op dit moment manager van de jeugdopleiding, vult het trio aan, samen met commissaris technische zaken Sepp de Roover. Op die wijze wordt het nieuwe technische hart samengesteld, die nauw gaat samenwerken met de nieuwe technisch manager. De aanstelling van die persoon gaat overigens via de eveneens vertrekkende Justin Goetzee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen