Schuurs vindt het 'zalig voetballen' naast Daley Blind

1 november 2018, 16:54

Ajax koos in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) voor veel reserveklanten en jeugdspelers. Een daarvan was de achttienjarige Perr Schuurs. De Limburger genoot van de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. "Ik ben heel blij met hoe het tot nu toe gaat bij Ajax."

Met Schuurs centraal achterin kwam Ajax niet in de problemen. Daar is de tiener, die deze zomer de overstap maakte van Fortuna Sittard naar Amsterdam, natuurlijk blij mee. "Ik wil in de wedstrijden laten zien dat ik betrouwbaar ben", aldus het talent in Het Parool. Hij weet dat de concurrentie moordend is bij Ajax. "Je ziet het team beter worden, individueel ook. Op trainingen moet je zien te overtuigen, maar bewijzen kun je je alleen in de wedstrijden."

De eerste maanden waren flink aanpoten volgens Schuurs. Hij geeft toe veel te hebben aan zijn medespelers. "De stap was groot van Fortuna naar een topclub, van eerste divisie naar eredivisie. Het is zalig voetballen met Daley Blind naast je. Hij is rustig, slim, weet precies wat hij doet. Aan zijn ervaring kan ik me optrekken. Ik ben heel blij met hoe het tot nu toe gaat bij Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen