Sterling zet handtekening onder nieuw vijfjarig contract bij City

9 november 2018, 19:40

Raheem Sterling heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester City. De aanvaller ligt door de verbintenis vast tot en met 2023 en krijgt bovendien een flinke opwaardering. Het is een teken richting onder andere Real Madrid, dat interesse zou hebben in de aanvaller. Met deze overeenkomst gaat een van de grote wensen van Pep Guardiola in vervulling.

De Catalaanse oefenmeester is namelijk een grote fan van de buitenspel en drong er openlijk op aan om haast te zetten achter de deal. Dat is gebeurd, want Sterling ligt tot en met 2023 vast. "Ik ben blij dat er een einde is gekomen aan alle onduidelijk. Ik ben gelukkig dat ik dit contract heb getekend", aldus de international, die dit seizoen al zes keer scoorde en vijf assists gaf in de Premier League.

Eerder kwam Sterling uit voor Queens Park Rangers en Liverpool. In 2015 betaalden The Citizens zo'n 68 miljoen euro voor de destijds twintigjarige speler. Afgelopen week kwam Sterling met een enorme fopduik overigens ook negatief in het nieuws. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen