Blind hoopt op terugkeer Vertonghen: "Het zou fantastisch zijn"

27 november 2018, 16:38   Bijgewerkt: 27 november 2018, 16:55

Een aantal maanden geleden trok Ajax met Dusan Tadic en Daley Blind twee spelers uit de Premier League aan. Als het aan Blind ligt, dan komt daar de komende zomer een derde speler bij. Jan Vertonghen beschikt bij Tottenham Hotspur over een aflopend contract, waardoor hij gratis op te halen is uit Londen.

"Jan voelt zich net zo verbonden aan Amsterdam en Ajax als ik. Het zou fantastisch zijn. En gezellig", reageert Blind in gesprek met Het Parool. Helemaal ondenkbaar is de komst van Vertonghen niet. Tegen De Telegraaf zei hij onlangs dat Ajax in zijn 'hart en achterhoofd' zit. De 31-jarige verdediger kwam als jeugdspeler naar Amsterdam en speelde vijf seizoenen in de hoofdmacht.

De komende zomer dreigen belangrijke krachten als Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong Ajax te verlaten, dus zullen de Amsterdammers ook de nodige spelers naar de hoofdstad moeten halen. "Ik heb begrepen dat Marc Overmars al wat hengeltjes heeft uitgeworpen. De club zit in een positie waarin die zich financieel best veel kan veroorloven. Maar belangrijker misschien wel is dat we Ajax met dit team op de kaart hebben gezet: een team waar leven in zit, kwaliteit, talent en plezier. Dat spreekt veel mensen aan en waarschijnlijk ook de voetballers die voor ons een versterking kunnen zijn", aldus Blind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen