Groep G: ploegen gaan spannende climax tegemoet

29 november 2018, 23:10

De ploegen in groep G houden elkaar na vijf wedstrijden in hun greep. Omdat Rangers - Villarreal (0-0) geen winnaar opleverde en Rapid Wien won van Spartak Moskou (1-2), maken alle vier nog kans op overwintering in de Europa League.

Rangers - Villarreal 0-0

Het niveau was niet best op Ibrox, waar Rangers-doelman Allan McGregor zich als enige kon onderscheiden. Hij redde twee keer uitstekend op goede kansen van Karl Toko Ekambi. Villarreal leek in het zadel te komen door een rode kaart van Daniel Candeias, die al voor rust zijn tweede gele kaart ontving. Maar het belabberde duel bleef maar op slot zitten. Rangers begon een kwartier voor tijd wel te juichen, toen de bal in het Spaanse doel belandde. Maar de treffer werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Ook mogelijkheden aan beide zijdes werden niet benut.

Spartak Moskou - Rapid Wien 1-2

Rapid Wien verraste al eerder op de avond door Spartak Moskou op Russische bodem te kloppen. De Oostenrijkers lieten het duel in de laatste tien minuten kantelen. Mert Muldur en Philipp Schobesberger maakten de 1-0 van Ze Luis ongedaan en bezorgden Rapid de drie punten.

Villarreal en Rapid Wien staan bovenaan, met elk zeven punten. Echter is het onderling resultaat van de Spanjaarden in het voordeel. Rangers volgt op zes punten, Spartak heeft er vijf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen