AZ 'houdt ogen open' voor eventuele versterking in de winter

12 december 2018, 14:49

AZ heeft momenteel de nodige blessuregevallen in de selectie, maar technisch directeur Max Huiberts heeft goede hoop dat de selectie er na de winterstop beter voorstaat. Ook winterse versterkingen mogen niet worden uitgesloten.

Op de website van AZ geeft Huiberts een update over de stand van zaken in de eerste selectie. "We verwachten dat de spelers die langdurig uit de roulatie zijn geweest - en die hun waarde hebben bewezen in de vorig en dit seizoen behaalde resultaten - binnenkort weer kunnen aansluiten bij de groep."

"Zo hopen we na de winter weer te kunnen rekenen op onder meer Stijn Wuytens en Myron Boadu", zegt Huiberts. "Stijn was vorig jaar een belangrijke schakel in de op één na minst gepasseerde verdediging van de Eredivisie. En Myron heeft in het begin van de competitie laten zien dat hij talentvol is en in staat is om makkelijk een doelpunt te maken. Goed was ook om te zien dat Calvin Stengs afgelopen vrijdag weer zijn eerste 90 minuten heeft gespeeld in de met 0-3 gewonnen wedstrijd bij Fortuna Sittard."

Uiteraard blijft AZ kijken of er in de winter interessante spelers kunnen worden aangetrokken. "Daarnaast houden we natuurlijk onze ogen open op de transfermarkt en kijken we altijd naar potentiële AZ-spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen