Blind gelooft in eigen kunnen: "En een tikkeltje geluk nodig"

17 december 2018, 12:55   Bijgewerkt: 17 december 2018, 15:23

Daley Blind vindt niet dat Ajax bang hoeft te zijn voor Real Madrid. Hoewel de Ajacied erkent dat de Amsterdammers met de regerend titelhouder, die de laatste drie (!) edities won, niet makkelijk heeft geloot, kijkt hij vooral uit naar de dubbele ontmoeting. "We moeten met lef en durf spelen, met geloof in eigen kunnen. En op de dag zelf heb je een tikkeltje geluk nodig", aldus de verdediger.

Op het clubkanaal van de Amsterdammers gaat Blind in de op loting, waar Real Madrid uit de kokers kwam voor Ajax. "Er staat ons een mooie pot te wachten", glimlacht Blind. "Een fantastisch wedstrijd in een fantastisch stadion, Bernabéu. Niet voor niets hebben ze de laatste keren de Champions League gewonnen. We kunnen onze borst natmaken."

Toch wil Blind de kansen van Ajax niet uitvlakken. "Je maakt altijd een kans. We zijn een team dat elke wedstrijd kansen heeft en creëert. Natuurlijk is Madrid wel van een ander kaliber, eentje die past in het rijtje met Bayern München. Ook een topteam", verwacht Blind. "Tegen Bayern hebben we een goede wedstrijd op de mat gelegd, ook uit. We hebben veel strijd geleverd en we zijn een ploeg met veen energie en kracht naar voren. Dat moeten we vasthouden en blijven doen."

Lees ook: Overzicht: bekijk hier de volledige Champions League-loting

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen