Van Bommel moet Behich en Sainsbury missen vanwege Azië Cup

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 december 2018 – Mark van Bommel moet verdedigers Trent Sainsbury en Aziz Behich de komende maand missen. Het duo is door de Australische bondscoach Graham Arnold opgeroepen voor de Azië Cup, die op 5 januari 2019 van start gaat. De finale vindt plaats op 1 februari en mocht Australië die halen, dan missen de PSV'ers zo'n drie Eredivisie-duels na de winterstop.

Van Bommel moet Behich en Sainsbury missen vanwege Azië Cup

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het is overigens aannemelijk dat de Australiërs de poule in elk geval doorkomen, omdat ze met Syrië, Palestina en Jordanië op het eerste gezicht gunstig hebben geloot. Tijdens de vorige editie in 2015 waren ze niet alleen het gastland, ook wonnen ze destijds het toernooi.

Van Bommel treft met PSV achtereenvolgend FC Emmen (uit), FC Groningen (thuis) en Fortuna Sittard (thuis), waarmee het programma enigszins te overzien is. Op 10 februari treffen de Eindhovenaren FC Utrecht in de Domstad, dan is het duo ongetwijfeld weer van de partij. Overigens is PSV niet de enige club die spelers moet afstaan: ook FC Groningen (Ritsu Doan) en Heracles Almelo (Mo Osman) moeten bijvoorbeeld vrezen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd