Advocaat berust na verlies: "Feyenoord was gewoon te sterk"

20 december 2018 – Dick Advocaat heeft moeten concluderen dat zijn FC Utrecht donderdagavond een maatje te klein was voor Feyenoord (1-0). De oefenmeester baalt van het feit dat zijn ploeg onvoldoende partij wist te bieden.

Advocaat berust na verlies: "Feyenoord was gewoon te sterk"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Op de website van Utrecht blikt de trainer terug. "Ik was teleurgesteld", laat de coach weten. "Ik had er meer van verwacht, maar Feyenoord was vandaag gewoon te sterk. Ondanks dat we in de laatste tien minuten nog een aantal mogelijkheden kregen om de gelijkmaker te scoren, maar dat gebeurde helaas niet."

Eigenlijk kon Utrecht volgens Advocaat onvoldoende onvoldoende partij bieden. "We kregen te weinig kansen en voorin hadden we veel te vaak balverlies. Ik weet niet of dat te maken heeft met het druk zetten van de tegenstander of de kwaliteiten van de individu, dat kan allebei. Feyenoord was vandaag erg gretig en scherp, dan verdienen ze ook gewoon meer."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd