Koster wil schorsing van Duits viertal niet verder toelichten

23 december 2018, 23:32

Adrie Koster wil ook na het treffen met FC Emmen (0-2) niet uitweiden over de disciplinaire schorsing die hij vier spelers heeft opgelegd. Thomas Meissner, Donis Avdijaj, Timon Wellenreuther en Atakan Akkaynak behoorden verrassend genoeg niet tot de wedstrijdselectie van Willem II voor het laatste duel van de eerste seizoenshelft. "Je zou denken dat ik een hekel aan Duitsers heb", grapt Koster.

Het gerucht gaat dat het Duitse kwartet op stap is geweest. Dat wil Koster niet bevestigen. Het enige wat hij erover kwijt wil is dat het viertal om disciplinaire redenen ontbrak. "Dat verwacht je niet, maar het gebeurt. Dan moet je het doen met de spelers die wel voorhanden zijn. Die hebben aangetoond dat als ze de kans krijgen, ze die ook pakken."

Door de zege in Emmen eindigt Willem II de eerste seizoenshelft als nummer twaalf van de Eredivisie. "Ik vind dat we nog te wisselvallig zijn, met name in de thuiswedstrijden hebben we moeite om de overwinning naar ons toe te trekken. We moeten er ook voor zorgen dat we ook thuis af en toe punten pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen