Lainez bij debuut met Betis in blessuretijd naar eerste zege 2019

20 januari 2019, 14:00

Ajax-target Diego Lainez heeft bij zijn debuut van Real Betis Sevilla de moeizame vorm van zijn nieuwe werkgever kunnen doorbreken. De aanvaller kwam tien minuten voor het einde binnen de lijnen Loren Morón en zag hoe zijn team diep in blessuretijd de eerste overwinning van 2019 boekte tegen Girona FC (3-2), dat daardoor al zes officiële duels niet tot een zege kwam. 

Vooraf waren beide teams nog altijd hard op zoek naar de eerste officiële overwinning van 2019, want zowel in La Liga als ook in de Copa del Rey werd er door beide teams nog niet gewonnen. Real Betis begon dankzij een rake vrije trap van Cristian Tello na een kwartier uitstekend, maar na ruim een half uur werd zijn treffer via Aleix García alweer ongedaan gemaakt.

Niet veel later zorgde Seydou Doumbia voor de voorsprong tegen het team van oud-PSV'er Andrés Guardado, die na een goed uur gewisseld werd. Op dat moment had Morón, op aangeven van Sergio Canales, tien minuten eerder al voor de gelijkmaker gezorgd. Met Lainez binnen de lijnen werd de comeback compleet: diep in blessuretijd kreeg het een penalty, die feilloos werd benut door Canales. Daardoor werd het een prachtig debuut voor Lainez, die met Betis de eerste zege van 2019 boekte. Girona moet daarop nog altijd wachten en heeft met Real Madrid, FC Barcelona en weer Real Madrid een bijzonder zwaar programma. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen