Van Bronckhorst blij met terugkeer van 'moderne back' Haps

28 januari 2019, 09:01

Na lang blessureleed maakte Ridgeciano Haps zondag tegen Ajax (6-2) zijn rentree bij Feyenoord. Giovanni van Bronckhorst bracht de 25-jarige linksback een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor de moegestreden Calvin Verdonk. De korte invalbeurt van Haps kon de scheidende trainer van de Rotterdammers wel bekoren.

"Calvin speelde uitstekend. In de slotfase was hij, begrijpelijk, vermoeid. Dan is het heerlijk als je een man als Ridgeciano erin kunt zetten. Hij heeft alle kwaliteiten die een moderne back nodig heeft. Hij heeft eerder nog geen wedstrijd kunnen spelen. Daarom gaat hij dinsdag ook een wedstrijd in Engeland tegen Leicester City spelen", aldus Van Bronckhorst tegenover De Telegraaf.

Haps maakte in De Kuip zijn eerste speelminuten van het seizoen. Na afloop van de gewonnen Klassieker liet hij al weten blij te zijn weer op het veld te staan. "Vanaf de bank was ik al aan het genieten. Ik had last van gezonde spanning, maar ben blij dat ik dit heb mogen meemaken", zei hij tegen Feyenoord TV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen