De Ligt: "De bedoeling dat we hier beter uitkomen"

2 februari 2019, 13:12

Matthijs de Ligt vertrouwt erop dat Ajax de knop heeft omgezet na de ontluisterende nederlaag. De Amsterdammers zullen wel moeten met de competitiewedstrijd van zaterdag tegen VVV-Venlo voor de boeg. "Wat ik verwacht? Dat we terug gaan naar de dingen die we deden voor de winterstop, een tikkeltje scherper zijn in het druk naar voren zetten en aansluiten", aldus de captain.

"Het ritme is even doorbroken door de winterstop en dat moet terug. Zo snel mogelijk", zegt De Ligt in De Telegraaf. "Een Klassieker zo verliezen blijft zuur, maar het is wel de bedoeling dat we hier beter uitkomen en snel vat krijgen op onze goede flow van voor de winterstop."

Eerder dit seizoen kreeg Ajax een tik van PSV en herstelde het zich daarna ook. "Toen heerste volgens iedereen ook chaos bij Ajax. Toen hebben we de koppen eveneens bij elkaar gestoken en daarna elf competitieduels achtereen gewonnen. Aan ons om eenzelfde reeks neer te zetten, te beginnen tegen VVV-Venlo."

De Ligt vervolgt: "Met verliespunten tegen Heerenveen en Feyenoord hebben we een slechte week achter de rug, maar het seizoen is net over de helft en dus is er nog van alles mogelijk. Dat besef leeft bij ons. Vorig seizoen viel er na de nederlaag bij PSV en het kampioenschap van ze niets meer goed te maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen