Juventus profiteert optimaal van puntenverlies Napoli

10 februari 2019, 20:58

Juventus heeft zondagavond de koppositie in de Serie A verstevigd. Op bezoek bij Sassuolo won de Oude Dame met 0-3 door doelpunten van Sami Khedira, Cristiano Ronaldo en Emre Can. Daarmee profiteerde de club uit Turijn optimaal van het puntenverlies van nummer twee Napoli tegen Fiorentina. Dat duel was zaterdag in 0-0 geëindigd.

Een week geleden deed Juventus nog slechte zaken tegen Parma (3-3), maar het gat van elf punten met Napoli is zondag weer in ere hersteld. Het was Khedira die halverwege de eerste helft scoorde tegen de ploeg van Filip Djuricic (ex-sc Heerenveen). De Duitser schoot van dichtbij raak nadat doelman Andrea Consigli een schot van Ronaldo had gekeerd.

Ronaldo kreeg in de tweede helft wel zijn doelpunt, zijn achttiende van het Serie A-seizoen. De Portugese aanvaller kopte raak uit een hoekschop van Miralem Pjanic. Emre Can gooide de wedstrijd definitief in het slot door een paar minuten voor tijd de 0-3 voor zijn rekening te nemen. Door de ruime zege zet Juventus de volgende stap richting de landstitel. De volgende echte test voor de club uit Turijn staat op 3 maart op het programma. Dan gaat Juve op bezoek bij Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen