Sarri onthutst: "Op dit moment kan ik alleen maar sorry zeggen"

10 februari 2019, 23:52

Maurizio Sarri lijkt te moeten vrezen voor zijn baan bij Chelsea. De Londense club gaat dit seizoen geen rol van betekenis spelen in de Engelse titelstrijd en zal zelfs alle zeilen moeten bijzetten om bij de eerste vier te eindigen. Zondag leed de formatie van de Italiaanse trainer een zeer pijnlijke 6-0 nederlaag tegen Manchester City.

Het was voor Chelsea de derde nederlaag in vier wedstrijden, na eerdere verliespartijen tegen Arsenal (2-0) en AFC Bournemouth (4-0). "Op dit moment ben ik niet in staat uit te leggen wat er aan de hand is. Misschien lag het aan het doelpunt dat we al na drie minuten tegen kregen. Ik kan het niet verklaren, deze week had ik er nog zo'n goed gevoel over. We hebben het momenteel heel lastig tijdens uitwedstrijden en ik weet niet hoe dat komt", aldus Sarri in Engelse media.

De trainer zegt te willen leren van de situatie. "We doen ons best, dus op dit moment kan ik alleen maar sorry zeggen", aldus Sarri, die niks kwijt wil over zijn toekomst. "Daar weet ik niets van, ik hou me alleen maar bezig met de prestaties. Dat moet je de club vragen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen