Voorzitter Real Madrid vindt Benzema de beste spits ter wereld

12 februari 2019, 16:50

Florentino Pérez ziet geen reden een nieuwe spits te kopen voor Real Madrid. De voorzitter van de Spaanse grootmacht is van mening dat de Madrilenen met Karim Benzema al de beste spits ter wereld in huis hebben. Pérez vindt tevens dat geen andere trainer zo'n sterke selectie tot zijn beschikking heeft als Santiago Solari.

Benzema scoorde in de twee voorgaande seizoenen slechts zestien doelpunten in de Spaanse competitie, maar de voorbije maanden verkeert de Fransman in topvorm. In het nieuwe jaar scoorde hij in alle competities al zeven keer. "We gaan geen geld uitgeven om het uitgeven. Ik lees en hoor al jaren dat we een nieuwe spits moeten aantrekken, terwijl de realiteit laat zien dat Karim Benzema de beste ter wereld is", wordt Pérez geciteerd door France Football.

De voorzitter zegt dat Madrid probeert de sterren van de toekomst aan te trekken. "Zoals Vinícius Junior of Rodrygo, die kandidaat was voor de Kopa Trophy", doelt hij op de prijs voor de beste voetballer onder de 21 jaar. Dit jaar won Kylian Mbappé de prijs, die de voorkeur kreeg boven nummers twee en drie Christian Pulisic (Borussia Dortmund) en Justin Kluivert (AS Roma).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen