Nijland geniet bij Groningen: "Vooraf niet durven dromen"

19 februari 2019, 14:54

Bij weinig clubs is het contrast tussen voor de winterstop en erna zo groot als bij FC Groningen.  De ploeg van Danny Buijs presteert na de winter uitstekend en is behoorlijk gestegen op de ranglijst. Het doet Hans Nijland deugd.

De algemeen directeur is lovend over de prestaties van Groningen na de winterstop. 'We mogen momenteel genieten van de sfeer rond FC Groningen. Rond de winterstop zag het er allemaal nog heel anders uit. Sinds de hervatting van de Eredivisie hebben we vier van de vijf competitiewedstrijden gewonnen en dat hadden we vooraf niet durven dromen', schrijft hij in de nieuwsbrief op de clubwebsite.

Groningen staat nu negende en hoeft dus voorlopig niet meer over de degradatiezone na te denken. 'De sfeer rond de club is positief en de goede resultaten geven vertrouwen. Het blijft echter zaak de stijgende lijn verder door te trekken. Een blik op de ranglijst leert immers dat de afstand naar plek 16, een positie waarbij je op het eind van het seizoen veroordeeld bent tot promotie/degradatie play-offs, slechts drie punten is. Het is ongemeen spannend in de Eredivisie en dat zal ongetwijfeld nog wel een tijdje zo blijven.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen