Van Persie over late treffers PSV: "Geen mazzel, maar kwaliteit"

22 februari 2019, 19:03   Bijgewerkt: 22 februari 2019, 19:59

PSV scoorde dit seizoen opvallend vaak in de slotfase van de wedstrijd. Dat heeft de koploper van de Eredivisie al de nodige, welkome punten opgeleverd. Geluk of kwaliteit? Robin van Persie, die zondag met Feyenoord op bezoek komt in Eindhoven, vermoedt het laatste.

De Feyenoord-captain heeft PSV dit seizoen een aantal keer in actie gezien. "Je kunt zeggen: ze hebben mazzel gehad. Dat denk ik niet. Ze hebben al een keer of vier, vijf in de laatste paar minuten gescoord. Ze hebben zelfs zestien goals gemaakt in de laatste tien minuten. Dan is het geen mazzel meer, maar een kwaliteit. Tot nu is PSV het beste team dit seizoen, daarom staan ze ook op de eerste plek", spreekt Van Persie vol lof over de tegenstander van zondag in gesprek met FOX Sports.

Feyenoord verloor in het nieuwe jaar iedere uitwedstrijd. Toch heeft Van Persie er vertrouwen in dat de Rotterdammers een goed resultaat kunnen neerzetten in het Philips Stadion. "Je weet het nooit, dat is wat het leuk maakt. Het kan bij ons, zeker nu, alle kanten op", aldus de aanvaller, die in Eindhoven oud-teamgenoot en huidig PSV-trainer Mark van Bommel tegenkomt. "Hij is een absolute winnaar en was altijd een fantastische collega en vriend bij Oranje. Nu hebben we af en toe sms-contact. Ik gun hem heel veel, maar zondag even niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen