Vermeer is ondanks goede vorm niet bezig met Oranje

25 februari 2019, 08:10   Bijgewerkt: 25 februari 2019, 08:19

Kenneth Vermeer was zondagmiddag een van de absolute uitblinkers bij Feyenoord en mede daarom wordt de naam van de ervaren doelman gelinkt aan het Nederlands elftal. Het kan verkeren: zo zit je op de bank in Rotterdam-Zuid en zo ben je in beeld bij Oranje: zelf is hij er echter nog niet mee bezig. "Ze weten in Zeist wat ik kan."

Dat zei de vijfvoudig international tegenover het Algemeen Dagblad. "Daar ben ik helemaal niet mee bezig. Maar speel je goed, dan kun je in aanmerking komen voor Oranje", weet hij. Het is de vraag wie de voorkeur krijgt achter Jasper Cillessen en Jeroen Zoet: Vermeer lijkt een goede kanshebber, zeker na zijn ijzersterke optreden in Eindhoven. Toch wilde hij zich vooral richten op Feyenoord.

"Als we die wedstrijd tegen Ajax winnen, maakt dat niet meteen het hele seizoen goed. Zeker niet. Maar als je een prijs kunt winnen, dan moet je daar alles voor opzijzetten", wist Vermeer. "Als je dit in Eindhoven kunt met tien spelers tegen de koploper, zegt dat iets over de mogelijkheden van een ploeg. Aan de andere kant: als je ons zag tegen FC Groningen... Toen is er letterlijk geen enkele kans gecreëerd. Dat was een wereld van verschil. Dit moet de norm zijn voor ons. Ook woensdag tegen Ajax."

De Amsterdammers zullen ongetwijfeld ook blij zijn met het goede keeperswerk van Vermeer tegen PSV. Ondanks zijn verleden in Amsterdam, heeft Vermeer geen voorkeur voor wie de titel pakt in de Eredivisie dit seizoen. "Dat interesseert me helemaal niets, ik heb geen voorkeur in de titelrace, ik ben alleen met Feyenoord bezig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen